Search
Close this search box.

Sastanak glavnog imama sa aktivisticama pri Sektoru za brak i porodicu

Sastanak Glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo dr. Abdulgafar-ef. Velića sa koordinatoricama i aktivistkinjama Sektora za brak i porodicu upriličen je 12. oktobra u Studentskom centru Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Riječi dobrodošlice i selame uputio je pomoćnik glavnog imama Malik-ef. Šljivo, te predstavio novoizabranu koordinatoricu Sektora za brak i porodicu Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo, prof. Sumeju Fidani.

Nakon kraćeg obraćanja profesorice Fidani, koordinatorice džemata su imale priliku predstaviti svoj rad i upoznati prisutne o aktivnostima u svojim džematima.

Na koncu sastanka glavni imam je poselamio prisutne, uputio riječi hvale i istakao važnost njihovog angažmana i doprinosa radu džemata. Predstavio je projekte koje Medžlis islamske zajednice Sarajevo provodi i koji su u planu realizacije za narednu godinu.

Ovom prilikom glavni imam se zahvalio na dosadašnjem radu i doprinosu u radu Sektora za brak i porodicu Medžlisa Sarajevo, dosadašnjoj koordinatorici Adni Kovačević, te izrazio riječi dobrodošlice Sumeji Fidani.

Nakon sastanka upriličeno je druženje i rezgovor.

Facebook
Twitter