Search
Close this search box.

Glavni imam ugostio direktoricu i učenike JU Zavod za specijalno obrazovanje i odgoj djece ”Mjedenica”

U utorak, 14.06.2022. godine, u prostorijama Službe za vjerske i odgojno obrazovne poslove Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo upriličen je prijem za štićenike JU Zavod za specijalno obrazovanje i odgoj djece ”Mjedenica” i direktoricu ove ustanove dr. Mirsadu Čakal. Tom prilikom direktorica Čakal zahvalila se za dosadašnju saradnju i podršku koju Medžlis Islamske zajednice Sarajevo kontinuirano pruža u radu Zavoda.

Glavni imam dr. Abdulgafar ef. Velić  je ukazao na važnost i odgovornost posla kojim se JU Zavod za specijalno obrazovanje i odgoj djece ”Mjedenica’, te im  se zahvalio za ogroman trud, brigu i pažnju koju pokazuju prema svojim šticenicima.  Također, istakao je da će im Medžlis Islamske zajednice Sarajevo, u skladu sa mogućnostima, uvijek biti na raspolaganju, kako kroz već prepoznatljive aktivnosti, tako i kroz nove projekte.

Prijemu su prisustvovali Mirsad-ef. Đerzić, kordinator Mreže mladih Stari Grad i Ferid ef. Ganić , kordinator za društvenu brigu Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo.

Facebook
Twitter