Search
Close this search box.

Delegacija Medžlisa Islamske zajednice Olovo posjetila Medžlis Islamske zajednice Sarajevo

U srijedu 2. juna 2021. godine 2020. godine delegacija Medžlisa Islamske zajednice Olovo predvođena glavnim imamom Esad-ef. Pepićem i sekretarom Amirom Muminovićem posjetila je Medžlis Islamske zajednice Sarajevo, gdje su im domaćini bili glavni imam dr. Abdulgafar-ef. Velić, gosp. Jusuf Zahiragić predsjednik Izvršnog odbora i Muhamed Memić, rukovodilac Administrativno-pravne službe.

Esad-ef. Pepić je na početku prijema čestitao glavnom imamu na preuzimanju dužnosti, izrazivši svoju veliku radost i zadovoljstvo susretom i istakavši dobru saradnju sa Medžlisom Islamske zajednice Sarajevo. On je, također, izrazio nadu da će saradnja na zajedničkim aktivnostima i projektima u budućnosti biti još čvršća i bolja, a na korist Islamske zajednice i društva u cjelini.

Glavni imam dr. Abdulgafar-ef. Velić se zahvalio Esad-ef. Pepiću na posjeti i čestitkama, naglasivši da je veza između ova dva medžlisa, koji su nekada bili jedan medžlis, a sada su dio istog muftiluka, uvijek bila čvrsta, puna uvažavanja i bratske solidarnosti, te da će, nesumnjivo, tako biti i ubuduće.

Facebook
Twitter